Γιατί μου αρέσουν οι Εκθέσεις;

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν πολύ οι εκθέσεις. Παλαιότερα είχαμε λάβει μέρος σε μια έκθεση τουρισμού που είχε πραγματοποιηθεί στην πλατεία ελευθερίας.
Ο λόγος που μου αρέσουν; Βλέπεις ξαφνικά να γεμίζει ο χώρος γεύσεις και αρώματα, παραγωγούς που δείχνουν τα προϊόντα τους όλο περηφάνια! Και δεν μιλάω μόνο για τις εκθέσεις που είναι αποκλειστικά για επαγγελματίες αλλά και για τις εκθέσεις που είναι σαν παζάρια.Μου αρέσει να πηγαίνω να ψάχνω, να δω τι καινούριο υπάρχει, να το γεύομαι και να αποφασίζω αν πρέπει να υπάρχει στο χώρο μου. Το σίγουρο είναι ότι έχει μια αίσθηση χαράς όλο αυτό το ταξίδι των γεύσεων και, σίγουρα, σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις έχουμε και συνεργάτες μας που θέλουμε να τους δούμε.
Ειδικά εάν ανακαλύψω και κανένα παράγωγο,νομίζω ότι εκστασιάζομαι και αυτό το κατάλαβα γιατί, όπως μου είπαν… φαίνεται τόσο πολύ στην έκφραση μου.
Τι θέλω να πω; Πριν περίπου ένα χρόνο είχα πάει σ’ ένα παζάρι/έκθεση όπου ένας παραγωγός, ο οποίος έχει και εργαστήριο,εξέθετε τα προϊόντα του. Μου δείχνει, λοιπόν, τις συσκευασίες του (κάτι το οποίο παρατηρώ όλο και πιο πολύ τα τελευταία χρόνια: τι αναγράφει, αν μου αρέσει σαν design κ.α.), μου δίνει να δοκιμάσω όλους τους κωδικούς (ήταν και πολλοί) και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό για το πόσο ωραία προϊόντα είχε… Ο μοντέρνος τρόπος που συνδύασε τις παραδοσιακές συνταγές κατάλαβα, μιλώντας μαζί του, ότι πήγαζε από την υπερβολική του αγάπη και το μεράκι γι’ αυτό που κάνει!Φεύγοντας από εκεί είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπει στο κατάστημα μου και ήμουν τόσο ενθουσιασμένη, τόσο χαρούμενη! Γιατί πολύ απλά αυτοί οι άνθρωποι μου υπενθυμίζουν κάθε φορά γιατί επέλεξα να κάνω αυτό που κάνω τώρα.
Βεβαία, δεν θα παραλείψω να σας πω ποια ήταν για μένα μια από τις καλύτερες εκθέσεις. Θα επέλεγα τα «Οινοτικά 2017». Πήγα φέτος για πρώτη φορά… Ναι, ναι,ξέρω, πώς και δεν είχα πάει νωρίτερα; Γιατί πολύ απλά επισκεπτόμουν τα οινοποιεία που με ενδιέφεραν ή οι ίδιοι οι παραγωγοί με επισκέπτονταν για να δοκιμάσω τα κρασιά τους.
Τα «Οινοτικά» δεν είναι ανοιχτά μόνο για επαγγελματίες αλλά και ανθρώπους που αγαπάνε να εξερευνούν διαφορετικές ποικιλίες κρασιού. Υπήρχαν τόσα πολλά οινοποιεία, τόσες πολλές ποικιλίες, τόσες γεύσεις, αρώματα… Ήταν απλά εξαιρετικά! Θυμάμαι ότι εκείνο το βράδυ μαζί με τον Γιώργο τον αδελφό μου φύγαμε ενθουσιασμένοι! Κάπως έτσι ο ενθουσιασμός για τις εκθέσεις συνεχίζεται αδιάκοπα…
Σε αυτό το blog θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε εικόνες και το υλικό από τις εκθέσεις που επισκεπτόμαστε για να δημιουργήσουμε μαζί μια πιο διαδραστική σχέση και να μας βοηθήσετε και εσείς στις επιλογές μας για το τι πρέπει να έχει το κατάστημα μας. «Μαζί θα τηρήσουμε την παράδοση!»

Σας φιλώ,
Άννα

Με ετικέτα: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *